Tamircilerden Çanakkale şehitlerine minnet ziyareti

Antalyalı tamircilerden Çanakkale şehitlerine minnet ziyareti

Türklerin destan yazdığı savaşların ön önemlilerinden olan Çanakkale Savaş sonucu şehit düşen atalarımızı ziyaret eden Antalya Oto Tamirciler Odası, şehitlikleri dualarla gezdiler.

Oda üyelerini sektörel gezilerin yanında; kültürel ve tarihsel gezilerle de önemli yerlere götürdüklerini belirten Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, “Bu geziler vasıtasıyla üyelerimize sektörel gelişmelerin yanı sıra kültürel gezilerle de önemli katkılar sağlıyoruz.

Ülkemizin şanlı tarihinin bir parçası olan ve binlerce şehidimizin yattığı topraklarımızı üyelerimizle ziyaret etmenin mutluluğunu yaşadık. Şehitlerimize bir kez daha dua etme fırsatı bulduk. Vatanımızı korumak uğruna şehit verdiğimiz atalarımızı anarak, bu güzel vatanı korudukları için onlara tekrar tekrar teşekkür ettik” diye konuştu.

Üyelere sık sık düzenlenen şehir içi ve şehir dışı turlarla önemli katkılar sağladıklarını belirten Başkan Bucak, “Çanakkale ziyaretinden üyelerimiz de oldukça memnun kaldı.

Sektörümüze yönelik yaptığımız seyahatlerin yanında nefes aldıracak ve önemli kültürel ve tarihi değerlerimizi tanıtacak bu tür gezileri oldukça önemsiyoruz.

Oda olarak, üyelerimize en iyi şekilde hizmet sunmanın ve sorunlarıyla ilgilenmenin yanında bu tür organizasyonlarla da farklı değerler katıyoruz. Ayrıca bu tür organizasyonlar birlikteliğimizi pekiştiriyor” diyerek, geziye katılan tüm üyelere teşekkür etti.