Bayramda yola çıkacaklar dikkat!

Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak bayramda uzun yola çıkacak vatandaşlara seslenerek, bayram yolculuğunun can yakmaması için uyarılarda bulundu.

Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak ve yönetim kurulu üyeleri Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak bayramda sevdikleriyle kavuşmak için yola çıkacakları uyardı.

Bucak, uzun yolculuğa çıkacak olan vatandaşların bayram öncesi sıkıntı yaşamaması için mutlaka araçlarının uzun yol bakımları yaptırmalarını önerdi. Bucak dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili şunları söyledi: “Otomobilinizin ikaz uyarı sistemlerinin çalıştığından emin olmak için far, korna, stop lambaları, sinyaller kontrol edilmeli.
Fren balataları, yağ ve su kontrolleri yapılmalı.

Soğuk şehirlere gidecek vatandaşlarımız araçlarına mutlaka antifriz ekletmeli, aksi halde radyatörlerin donma riski ile karşı karşıya kalabilirler.” Araç kontrolleri kadar dinlenmiş şekilde yola çıkmanın önemini de vurgulayan Bucak, yollardaki yoğunluğa dikkat çekti ve hız kurallarına uymayı, yolda sık sık mola vererek dinlemeyi tavsiye etti.

Antalya Oto Tamirciler Odası olarak Antalyalıların ve üyelerinin Kurban Bayramını kutlayan Bucak, mutluluk dolu, kazasız nice bayramlara kavuşma temennisinde bulundu.