Sanayiye Anons Sistemi

Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, ilk icraatını gerçekleştirdi, esnafına son gelişmeleri anında duyurabilmek için anons (diyafon) sistemi yerleştirtti.

Bucak konu ile ilgili yaptığı açıklamada, birliğimizin Başkanından sanayi esnafımıza son gelişmeleri aktarmak için anons sisteminin ihtiyaç olduğunu belirttik. Sağolsun birlik başkanımız Orhan Tolunay bu konuda gerekli adımı atarak esnafımız için ihtiyaç duyulan gereçleri sanayimizin çeşitli alanlarına kurdurdu dedi.

Bucak, sanayi esnafının kendileri için yapmış olduğumuz projelerden haberdar olacaklarını, ayrıca sevinçli ve üzüntülü anlarını esnaf arkadaşlarına duyurabileceklerini belirtti.

Bucak ayrıca Aesob Başkanı Orhan Tolunay'a da teşekkür ederek, biz oda başkanları ve birlik başkanı esnafımıza hizmet için varız, bu henüz başlangıç, bomba gibi projelerde Antalya Oto Tamircileri Odası kendinden söz ettirecek, biz esnafımız için, esnafımızın da içinde olacacağı, esnafımızın menfaatini gözeten çalışmaları yapacağız dedi.