Başkandan Üyelerine Eğitim Hizmeti

Antalya Oto Tamirciler Odası ve Mesleki Eğitim Merkezi yeni bir projeye daha imza atıyor.

Antalya Mesleki Eğitim Merkezi Otomotiv Teknoloji Öğretmeni Eyüp Karagül tarafından projelendirilen, Avrupa Birliği 2010 Leonardo Da Vinci Plm projeleri kapsamında 10 kişi hibrit motorlar ile ilgili eğitime tabi tutuluyor.

Almanya’nın Berlin şehrinde 4 hafta sürecek olan projede Antalya Oto Tamirciler Odası, Mesleki Eğitim Merkezi, Antalya Endüstri Meslek Lisesi, Mercedes Hastalya, Toyota Bakırcılar ve Alanya Endüstri Meslek Lisesi yr alırken, ayıraca katılan öğrencilere yabancı dil eğitimi de verilecek.

Proje ile ilgili bilgi veren Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, özellikle üyelerinin eğitim ve gelişimine yönelik yaptıkları çalışmalara dikkat çekti.

Proje kapsamında toplamda 10, Antalya Oto Tamirciler Odası üyelerinden ise 4 kişinin Almanya’ya gideceğini söyleyen Bucak, seçilen dört kişinin eğitim, yaş ve belge gibi birtakım kriterlere sahip olması gerekiyor dedi.

Tamirciler Odasından eğitime katılacak dört kişinin belirlendiğini söyleyen Bucak, proje kapsamında öncelikle seçilenler Ekim ayında 1 ay yabancı dil eğitimi alacak, Kasım ayında Almanya’da eğitilecek katılımcılar Aralık ayında ise Antalya’da Bakırcılar Otomotiv servisinde pratik uygulamalar yapacak dedi.

Bucak, Antalya’da verilecek eğitimde amacın, Asya ve Avrupa araçlarının arasındaki motor farklılıklarının daha iyi analiz edilmesi için yapıldığını, ayrıca projenin eğitime katılanlar için tamamen ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.

Projeye katılan Antalya Oto Tamirciler Odası Üyeleri
Alper Köken Akdeniz Sanayi Sitesi Oto tamircisi