Antalya Oto Tamirciler Odasından Elektronik Arızacılık Eğitimi

Antalya Oto Tamirciler Odası ardı ardına düzenlediği eğitimler ile sanayi esnafına son teknolojik gelişmeleri aktarmaya devam ediyor.

Daha önce farklı mekanlar da gerçekleştirilen eğitim kurslarına bu kez Çıraklık Eğitim Merkezin’de bulunan Tamirciler Odası’na ait Arge Merkezi’nde başlandı.

Eğitim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, sanayi esnafımız yedi hafta 40 saat sürecek bir eğitime başladı, bu eğitim tamirci esnafımızın elektronik arızalar karşısında ne tür çözümler üreteceğini, bozulanı at yenisini tak mantığı ortadan kaldıracak bir eğitim dedi.

35 kayıtlı sanayi esnafının şu an Salı ve Cuma günleri eğitim gördüğünü belirten Bucak, yoğun talep nedeni ile ek eğitim saatleri açılacağını, oda olarak sanayi iş gücünün son teknoloji karşısında bilgi ve tecrübe kazanmasını sağladıklarını belirtti.

Elektronik Arızacılık Eğitiminde kursiyerlerin, teorik eğitimin yanı sıra pratik eğitimde alacağını da sözlerine ekleyen Bucak, mesleğini ilerletmek, kendini geliştirmek isteyen üyelerimizin derslerini aksatmadan kursu tamamlamalarını istedi.