Tamirciler Odası’ndan Uluslar Arası Ziyaret

Antalya Oto Tamirciler Odası üyeleri İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı’nda

Antalya Oto Tamirciler Odası’na bağlı 140’a yakın üye İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı, Automechanika’ya gitti. 7 Nisan’da başlayan fuara iki otobüs yüz kişilik grup ve otuz beş kişilik grup uçak ile giden oda üyeleri, fuar süresince yedek parça ve sistemleri, tamir ve bakım ekipmanları, aksesuarlar ve tuning, servisler ve araç yıkama, it ve yönetim sistemleri gibi pek çok teknoloji hakkında bilgiler edinecek.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, Automechanika fuarı, sanayi esnafımızın yeni teknolojileri ve iş alanlarını keşfetmesi, ufuklarının genişlemesi için önemli bir yere sahip.

İki otobüs yüz kişi olarak planladığımız fuar seyahatimize talep beklediğimizden yüksek oldu. Yüz elli esnafımız bu gezi için başvururken, otobüste yer kalmaması nedeniyle kırk’a yakın üyemizde kendi imkanları doğrultusunda uçak ile gitmek zorunda kaldı. Bu ilgi esnafımızın yenilikleri görmek için ne denli istekli ve gayretli olduğunun göstergesidir dedi.

Fuarın 10 Nisan Pazar gününe kadar süreceğini belirten Bucak, esnafımız buradan bir çok edinim ile dönecek, müşterilerine yeni teknolojiler ile hizmet verecek. Bu tür geziler özellikle tamirci esnafımızın yetkili servisler ile mücadele edebilmesi için çok önemli. Artık sorunlar marifetten ziyade teknoloji ile çözülüyor. Bu nedenle üyelerimizin kendilerini yenilemek için gösterdikleri bu gayreti taktir ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum dedi.