Tamirciler hem gezdi, hem anlaştı

Antalya Oto Tamirciler Odası üyeleri İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı’nı ziyaret etti.

Antalya Oto Tamirciler Odası’nın 140’a yakın üyesi İstanbul Uluslararası Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarı, Automechanika’yı ziyaret etti. Fuara iki otobüs ve uçak ile giden oda üyeleri, fuar süresince yedek parça ve sistemleri, tamir ve bakım ekipmanları, aksesuarlar ve tuning, servisler ve araç yıkama, it ve yönetim sistemleri gibi pek çok teknoloji hakkında bilgiler edindi.

Ziyaret dönüşü bir açıklama yapan Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, tamirci esnafının Automechanika fuarından çeşitli edinimler ile döndüğünü belirtti.

Esnafın yeni teknolojileri ve iş alanlarını keşfetmesinin yanında ekonomik yönden karlı anlaşmalar yaptığına dikkat çeken Bucak, yüz elli esnafımız fuarda çeşitli ürünleri tanıma fırsatı buldu. Yapılan görüşmelerde bazı esnaflarımız bayilik anlaşması yaparak yeni ürün satışına imza attı.

Tamirciler Odası olarak esnafımızın yenilikler ile tanışmasına yeni anlaşmalar yapmasına zemin hazırlamak bizim görevlerimizden bir tanesi. Bu nedenle İstanbul fuarına katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyor, yaptıkları anlaşmalardan bol kazanç elde etmelerini temenni ediyorum dedi.

Bu tip fuarlara ziyaretlerin sık sık devam edeceğini sözlerine ekleyen Bucak, amacımız yurt dışındaki fuarları da takip ederek oraların sanayi gelişiminden ve teknolojilerinden faydalanmak, ilerleyen aylarda bu tür seyahatler ile ilgili üyelerimizi bilgilendireceğiz dedi.