Antalyalı tamirciler Konya'da

Antalya Oto Tamirciler Odası yönetimi ve üyeleri, Konya AYD Firmasının yerli ve milli üretim fabrikasına ziyaret gerçekleştirdi. Teknolojik gelişmeleri takip etmek ve üretimi yerinde gözlemlemek amacıyla 2 günlük düzenlenen geziye, 50 kişilik esnaf grubu katılım gösterdi.

Antalya Oto Tamirciler Odası, esnaf üyelerinin teknolojik açıdan kendini geliştirebilmeleri adına çeşitli gezi organizasyonları gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında her yıl önemli firmalara eğitim gezisi düzenleyen Antalya Oto Tamirciler Odası, bu yıl da Konya’da yer alan Konya AYD firmasını ziyaret etti.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİM
AYD Firması tarafından Konya’da ağırlanan Antalya Oto Tamirciler Odası esnafı, firmanın yerli ve milli üretim fabrikasını yerinde gözlemledi. Üretimin her aşamasını yerinde inceleyen 50 kişilik esnaf grubu, meslekleri açısından önemli bir deneyim yaşamış oldu.

Rotil, rot başı, rot mili, orta rot, burç, pitman kolu, idler kolu, tork kolu ve tamir kitleri gibi çeşitli ürünlerin üretiminin gerçekleştirildiği fabrikada üretimin her anını gözlemleyen esnaf, fabrika gezisinin ardından eğitim semineri de aldı.

GEZİ SONRASI SEMİNER
AYD uzmanları tarafından verilen seminerde ise teknolojideki son gelişmeler, üretim planlaması, üretim süreci, iş güvenliği ve ihracat çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Konya AYD Firması sponsorluğunda düzenlenen ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Antalya Oto Tamirciler Odası Başkanı Mehmet Bucak, oda olarak kendilerine bu gezi imkanını sağlayan Firma Yetkilisi Yaşar Yavuz’a teşekkür etti ve şunları söyledi:

‘Antalya Oto Tamirciler Odası olarak her yıl düzenlediğimiz eğitim ziyaretleri kapsamında bu yıl da AYD Firması’na misafir olduk. Esnafımızın teknoloji yakından takip edebilmesi ve mesleği gelişim sürecini devam ettirebilmesi için bu tür programlara büyük önem veriyoruz. 2 gün boyunca Konya'da mesleğimiz adına, teknoloji adına ve üretim aşamaları hakkında bilgiler edindik. Bu ziyaretimizin esnafımız adına çok faydalı olduğunu düşünüyorum.’’

Konya AYD Firmasına gerçekleştirilen ziyaretin ardından, oda üyeleri Konya’nın tarihi güzelliklerini de gezdi.