Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle

Ana Sayfa Tarihçemiz Oda Yönetimi Hizmetlerimiz Foto Galeri Mevzuat Haberler İletişim Bilgileri

ESNAFIMIZA DUYURULUR

Antalya Oto Tamirciler Odasının resmi sitesi olan www.antalyatamircilerodasi.com yayın hayatına başlamıştır. Sitemizin i ...

Başkan Mehmet BUCAK'dan Mesaj
Antalya Şehir Haritası
Antalya Kapalı Yollar Haritası
Kaza Tespit Tutanağı
Şehirler Arası Mesafe
Antalya Günlük Yol Denetimi
Antalya Hava Durumu
Radar Kontrol Noktaları
Üyelerimize Çekici Hizmeti

Antalya Oto Tamirciler Odası üyelerine çekici hizmeti sunuyor. 0.554.884 27 50 nolu telefondan talepte bulunabilir, hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Hibrit Motor Eğitim Hizmeti

Antalya Oto Tamirciler Odası ve Antalya Mesleki Eğitim Merkezi Otomotiv Teknoloji Öğretmeni Eyüp Karagül tarafından projelendirilen, Avrupa Birliği 2010 Leonardo Da Vinci Plm projeleri kapsamında 10 kişi hibrit motorlar ile ilgili eğitime tabi tutuluyor.

Almanya’nın Berlin şehrinde 4 hafta sürecek olan projede Antalya Oto Tamirciler Odası, Mesleki Eğitim Merkezi, Antalya Endüstri Meslek Lisesi, Mercedes Hastalya, Toyota Bakırcılar ve Alanya Endüstri Meslek Lisesi yr alırken, ayıraca katılan öğrencilere yabancı dil eğitimi de verilecek.

Tamirciler Odasından eğitime katılacak dört kişinin belirlendiğini söyleyen Başkan Mehmet Bucak, proje kapsamında öncelikle seçilenler Ekim ayında 1 ay yabancı dil eğitimi alacak, Kasım ayında Almanya’da eğitilecek katılımcılar Aralık ayında ise Antalya’da Bakırcılar Otomotiv servisinde pratik uygulamalar yapacak dedi.

Bucak, Antalya’da verilecek eğitimde amacın, Asya ve Avrupa araçlarının arasındaki motor farklılıklarının daha iyi analiz edilmesi için yapıldığını, ayrıca projenin eğitime katılanlar için tamamen ücretsiz olduğunu sözlerine ekledi.

Projeye katılan Antalya Oto Tamirciler Odası Üyeleri
Alper Köken Akdeniz Sanayi Sitesi Oto tamircisi
Abdullah Dağlar Yeşil Antalya Sanayi Sitesi Oto tamircisi
Ali Kundakçı Eski Sanayi Sitesi Oto tamircisi
Serkan Tuğluca Eski Sanayi Sitesi Oto tamircisi

Eğitim Kursları

Antalya Oto Tamirciler Odası olarak üyelerimizin gelişimine katkıda bulunacak kurslar düzenliyoruz. Bunlardan bir tanesi de OTO ELEKTRONİK adı altında açacağımız kurstur. Tüm üyelerimizi kurslarımıza katılmaya davet ediyoruz.

Firma Vitrini

İlan