Antalyalı oto tamirciler İstanbul’a çıkarma yaptı.

Antalya Oto Tamirciler Odası yönetimi ve üyelerinden oluşan kafile “Uluslararası İstanbul Automechanika Otomotiv Üretim, Dağıtım ve Tamir Fuarına” katılarak, sektörle ilgili dünyadaki gelişmelerden haberdar oldu.

Antalya Oto Tamirciler Odası tarafından organize edilen etkinlikle İstanbul’a hareket eden Antalyalı oto tamirciler, otomotiv dünyasıyla ilgili gelişmeleri akından inceleme fırsatı buldu. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuardaki standları tek tek gezme fırsatı bulan Oda üyeleri, ürünler hakkında detaylı bilgi aldı. Fuar ziyaretine katılan Antalya Oto Tamirciler Odası üyeleri, otomotiv üretim, dağıtım, tamir, yedek parça ve sistemler, tamir ve bakım ekipmanları, aksesuarlar ve tuning, servisler ve araç yıkama, IT ve yönetim sistemleri konulu uluslararası ihtisas fuarı olan Automechanika İstanbul’u ziyaret etmekten duydukları memnuniyeti belirterek oda yönetimine teşekkür etti.